Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Kutt bistanden!

Publisert: 13.mar.2017 15:34
Oppdatert: 13.mar.2017 22:42

I 2016 var det over 8.000 asylsøkere og utlendinger som ble tvangsreturnert til landene de opprinnelig kommer fra. Mange av disse var kriminelle. Likevel kunne vi ha sendt ut enda flere, men dessverre er det en del vi ikke får returnert til det landet de kommer fra. Dette er fordi landet ikke ønsker å ta imot disse personene som er utvist fra Norge. Vi presiserer at dersom vi sender tilbake asylsøkere, betyr det at norske utlendingsmyndigheter har vurdert at personen som søker om asyl ikke har behov for beskyttelse i Norge.

Det er mange asylsøkere som ønsker å bo i Norge. Vi er nødt til å sende tilbake alle som ikke har behov for beskyttelse i Norge, slik at vi kan hjelpe de som faktisk har behov for beskyttelse. Mange av hjemlandene ønsker ikke å ta imot asylsøkerne som vi sender tilbake. Dette mener vi er feil. Dette er land som får bistand fra Norge. At de mottar bistand fra Norge viser at dette er fattige land. De som utvises fra Norge både kan og bør hjelpe å bygge opp landet sitt igjen. De utgjør faktisk arbeidskraft som sårt trengs i disse landene.

Her er det snakk om å returnere folk som ikke har gyldig oppholdstillatelse i Norge. Vi i Fremskrittspartiets Ungdom mener vi bør kutte bistand som en konsekvens for de landene som ikke ønsker å ta imot sine egne borgere når vi utviser dem fra Norge og sender dem tilbake til hjemlandet.

Styremedlem Hedmark FpU

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke