16. sep
 
Kutt i klimagassutslippene
Det nærmer seg kommunevalg og klimakonferanse i Paris til høsten.

Publisert: 08.jul.2015 04:00
Oppdatert: 08.jul.2015 08:28

Miljøpartiet De Grønne (MDG) agiterer for et «grønt og bærekraftig» samfunn. Kommunen blir kritisert av MDG for at den mangler en klimaplan, hva nå det måtte være?

De sier nei til nye Vangsvegen, den flotte Paradegata inn til Hamar. Den er ikke «bærekraftig». E6 videre nordover vil de heller ikke ha i MDG. Ikke bærekraftig det heller. Det vil øke bilkjøringen som igjen vil øke «klimagassutslippene».

MDG vil ta inn 10.000 syriske flyktninger til Norge. Vel og bra, kanskje, men i deres klimatåke kan det da ikke stemme? Hvor mye CO2 genererer de?

MDG vil ha sykkelhotell ved jernbanestasjonen, med dusj! Sparedusj? Flest mulig over på sykkel. La bilen stå!

Hvis MDG hadde klart å sette opp regnestykket, ville de funnet ut at en som sykler puster ut dobbelt så mye CO2 som en person som forholder seg i ro bak rattet eller sitter stille hjemme i sofaen.

En fet person lagrer masse CO₂ i sitt fett og burde vel strengt tatt bli premiert med CO2-kvoter. I motsetning til de som sykler og trener hver dag, de burde betale ved kjøp av klimakvoter.

MDG og alarmistkorpset har derfor veldig mye å gruble på om dagen. I Johanne Louise Groven Michaelsens innlegg i HA 29. juni, «Denne tause våren plagar meg», blir vi fortalt at de såkalte klimarealistane fortsatt ikke, i hennes øyne, har noen stor intelligens.

Vi kan fortsette med utdrag/sitater fra alarmistene, som da sikkert innehar intelligens nok til å kunne spå om framtidas klima, og deres mikrofonstativer, presse/media, følger villig opp:

«Isen smelter fortere enn forskerne kan spå»! Klimaforskerne, intelligentsiaen, spår!

«Hvor klimafarlig er rapen til sauen»? «Hvor farlig er kupromp for klimaet»? «Klimaendringene, menneskeskapte, kan gjøre at vi må si farvel til pilsen». Humla forsvinner, spår de.

«Vi må slepe isfjell ned til Antarktis og lagre dem der så de ikke smelter!». Seriøst forslag fra intelligentsiaen. «Vi vil få 50 millioner klimaflyktninger innen 2014», hvor er de? «Havet vil stige med sju meter innen 2014»! sa Nobels Fredsprisvinner Al Gore og Jonas Gahr Støre i København 2009. Ble Støre redd for Operaens skjebne som nettopp ligger i vannkanten? Han tenkte nok ikke så langt den gangen han var i klimatåka. Intelligentsiaen, Michaelsen, hvor er den? Den kan da ikke være blant dine meningsfeller?

IPCC, FNs klimapanel vedtok i 1992 at vi hadde en global oppvarming forårsaket av planteføden CO2. Etter så mange år hadde det vært på sin plass å legge fram de vitenskapelige bevisene for dette, men nei, verken IPCC, MDG eller Michaelsens intelligentsia klarer det. Den finnes ikke.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke