17. sep
Møtemat: Ta med matpakke.
 
Kutt møtematen

0
Publisert: 24.jun.2015 04:00
Oppdatert: 24.jun.2015 08:18

Miljøpartiet De Grønne foreslår i HA 20. juni å kutte politikernes møtemat i en uke i forbindelse med NRK-aksjonen for klimasaken. Pensjonistpartiet støtter dette, men ønsker å gå mye lenger enn MDGs forslag.

Pensjonistpartiet foreslår at Hamars politikere i formannskap, kommunestyre, komitèer og diverse utvalg tar med matpakker til lange møter helt til kommunens økonomi viser et stødig overskudd igjen. Vi vil med dette vise solidaritet til alle som dessverre må oppleve kutt i tjenester framover, både barnehager, skoler og de mange eldre som får kutt i hjemmehjelpstilbud og andre tjenester. Om bevertning på møter ikke tilhører de store utgiftene i kommunen, ønsker Pensjonistpartiet at politikerne vil være solidariske med alle som vil få utfordringer på grunn av de økonomiske kuttene som må foretas.

Hamar Pensjonistparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke