Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Kutt ut tvangen og diktaturet!

0
Publisert: 28.apr.2016 04:00
Oppdatert: 28.apr.2016 03:59

I HA 22. april oppfordrer Gunnar Gundersen (H) Hamar, Løten, Ringsaker og Stange til å droppe kampen om å bli kretsmester på Hedmarken, og heller bli enige om å slå seg sammen i en storkommune. Gunnar Gundersen, Høyre, regjeringen og støttepartiet Venstre burde vel heller kutte ut denne tvangen og diktaturtendensene som Sanner driver med i denne kommunereformen.

Sanner ønsker ikke å respektere demokratiet eller borgernes mening hvis de går ham imot. Hva skal vi da med demokrati. Kan ikke Sanner og regjeringen like godt avskaffe demokratiet og innføre diktaturet, og Sanner opphøye seg selv til eneveldig hersker og diktator over alle norske kommuner i Norges land? Ingen av påstandene Sanner og regjeringen har kommet med som begrunnelse for kommunereformen kan belegges med fakta.

Dessuten ønsker ikke regjeringen en objektiv konsekvensanalyse av kommunereformen. Da har regjeringen null argumenter for en kommunereform, og dermed må kommunereformen påtvinges folket med tvang og diktatoriske metoder når regjeringen, Sanner og Gundersen ikke klarer å argumentere for kommunereformen på et saklig og objektivt grunnlag der man må belegge sine påstander med fakta. Kommunereformen er en sentralisering og markedsliberalistisk prosess for å privatisere og konkurranseutsette flere offentlige tjenester, som vil gi sterkere statlig styring med kommunene via et økt byråkrati og ikke omvendt slik Sanner hevder.

Gunnar Gundersen slipper også katta ut av sekken når han hevder at en storkommune vil gjøre seg mer attraktiv for investorer utenfra. Uten å nevne de ved navn er det de multinasjonale selskapenes adgang til det norske kommunemarkedet ved en eventuell TISA og TTIP-avtale Gundersen har i tankene. Disse totalt udemokratiske avtalene er ment å fjerne demokratiet og folkestyret, forbrukerrettigheter, miljøstandarder, arbeidstakerrettigheter, osv.

Dette blir ikke nevnt av Gundersen for det er for kontroversielt å nevne det egentlige formålet med kommunereformen, og det er å tjene de mektige kapitalkreftenes profitthunger på folkets bekostning.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke