Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
ENGLER: Vi burde la Märtha Louise beholde sine engler og engleskole i fred, mener Anne Kathrine Kristiansen.FOTO: TROND LILLEBO
 
La Märtha ha englene i fred
Det uforklarlige: En bør være forsiktig med å kritisere dem som har fått spesielle evner, og bruker dem til å hjelpe sine medmennesker.

0
Publisert: 02.aug.2014 09:48
Oppdatert: 02.aug.2014 09:58

Vi som ikke forstår oss på engler, burde vel la Märtha Louise få beholde sine engler og engleskole i fred, og ikke komme med slike nedsettende skriverier en har sett. Hva er så engler? Jeg har forstått det som at det er en åndeguide, en kraft vi får fra vårt indre når vi trenger det. Det måtte få et navn, og det ble engler. Oppgaven er å hjelpe, beskytte, trøste, helbrede, advare og lede. Vi kunne vel alle trenge en skytsengel av og til for å gi oss mot og inspirasjon. Hvis noen mener at engler er utsendinger fra Gud, er jo det bra.

Likeså er mange skeptisk til Clairevoyance, såkalt klarsyn eller sjette sans. Da har en blant annet evne til å se skapninger eller gjenstander. Kanskje ta inn informasjon som har sin opprinnelse i andre dimensjoner, hvilket vi andre har vanskelig for å forstå. «Snåsamannen», for eksempel, fikk mye pepper i avisene enda så mye godt som han gjorde uten betaling. Alle har vel av og til hatt «magefølelse» som har hjulpet oss i kinkige situasjoner. Nært til dette ligger intuisjonen. Det kan vi vel si er en plutselig viten som kommer uten logikk. Tankevirksomhet eller anstrengelser. Det er en irrasjonell funksjon eller fornemmelse. Du bare vet. En innsender i HA visste presis når en pårørende døde. Det følte han på seg. Da jeg fikk telefon fra en forskrekket sykepleier om at hun hadde funnet min mor død i sengen uten at det var noen der, kunne jeg ha fortalt nøyaktig tidspunktet for død. Jeg hadde kjent det på meg, og så på klokka. Jeg sto på tur ut døra for å sitte hos henne, men kom altså for sent. Når du får en telefon, har du kanskje hatt en følelse av hvem som ringer? Det har vel noen hver av oss opplevd. Vi har hørt om katta som hoppet opp til telefonen og fikk av røret når mannen i huset ringte, aldri ellers.

Så er det telepati. Hva er nå det? At en person bare ved tanke kan overføre en beskjed til en annen person, høres merkelig ut. En venninne fortalte at hun våknet midt på natten og visste at mannen var i fare. Det stemte. Båten han reiste med fikk vanskeligheter, men det gikk heldigvis bra. Sjøl kom jeg til tannlegen dagen før jeg skulle vært der, for det passet dette kontoret. Var det tannlegen og kontordamen som sammen fikk sendt meg en slik «åndelig» beskjed? For mobil fantes jo ikke den gang. De så ut som et spørsmålstegn da jeg kom, for de hadde ringt og hørt at jeg ikke var hjemme. Jeg gikk rett i stolen. Forstå det den som kan.

Noen har klarhørsel, clairaudience. Vardøger hører vel hjemme der, noe som sikkert mange har opplevd. Psykometri, evnen til å tolke og fornemme energien i livløse gjenstander, høres også merkelig ut.

Mellom himmel og jord kan det være mye en ikke forstår, så en burde være forsiktig med kritikk mot disse som har fått slike evner og bruker dem for å hjelpe sine medmennesker, synes jeg. Men selvfølgelig er det uærlige mennesker som bare søker profitt, her også som ellers i verden. Dette er jo et større marked ute i verden enn hjemme i Norge.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke