Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
La ned 50 prosent av landbruket

Publisert: 11.sep.2019 15:00
Oppdatert: 11.sep.2019 15:08

Så er valget 2019 over, og Sp er utvilsomt valgets vinner. Interessant dette at Sp vant valget på bla sin anti-sentraliseringslinje, tross alt er dette partiet som mens de satt i regjering med Ap og SV sørget for at antall heltidsbønder ifølge NRK 23.08.2017 gikk ned fra 8.809 til 4.684 (altså ble nesten 50 prosent av heltidsbønder borte, i alle år var landbruksministeren fra Sp), la ned fødetilbudet ved seks sykehus, la ned skoler og sto for en sentralisering vi vel knapt har sett under denne regjeringen i alle fall.

Det er tydeligvis en meget god kombinasjon for å vinne valg å ha en politikk som opposisjonsparti og en helt motsatt som regjeringsparti og velgere med fremtredende gullfisk-hukommelse. Nå er Sp visstnok veldig for Nav-kontorer i distriktene, ifølge partilederen under partilederdebatten på NRK. Ja, noe må jo folk i distriktene ha å leve av de og, og når Sp får sjansen til å sette den maktkåte stumpen sin på en regjeringstaburett igjen (vi må anta at de rødgrønne vinner valget i 2021) og får den klamme hånda si på landbruks- og matdepartementet igjen, så er det vel neppe landbruk det er meningen de skal leve av.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke