Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
La også enslige få lov til å skape liv

Publisert: 02.mai.2018 15:49
Oppdatert: 02.mai.2018 15:55

Fremskrittspartiets ungdom fremmet forslag om å tillate assistert befruktning for enslige på Fremskrittspartiets landsmøte i helgen. Vi mener at så lenge barnets beste legges til grunn, skal det ikke det å være enslig sette en stopper for om personen skal få tilbud om assistert befruktning eller ikke. Frp stemte heldigvis for forslaget, men stiller sine kandidater frie til å stemme hva de ønsker når saken skal opp på Stortinget.

I alle år har assistert befruktning vært forbeholdt par. Enslige drar utenlands for å gjennomføre inngrepene som kan «kurere» ufrivillig barnløshet. Det er på tide å innse at den gamle kjernefamilien ikke lenger det eneste levesettet, familien finnes i alle mulige størrelser og fasonger. Vi mener at det ikke skal være slik at fordi en er enslig, skal en ikke få hjelp til å få barn.

FpU håper at Stortinget tar riktig beslutning i spørsmålet om assistert befruktning for enslige når regjeringens melding om bioteknologi skal opp i mai og går inn for å tillate. Lovendringer tar tid, derfor må vi begynne nå! Ingen skal trenge å dra til utlandet for å gjøre et inngrep en fint kunne gjort i Norge, med eller uten mann.

Organisatorisk nestformann Hedmark FpU

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke