Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
La oss enes om kvaliteten

0
Publisert: 24.mar.2015 04:00
Oppdatert: 24.mar.2015 07:03

Hamars pleie- og omsorgs budsjett er omtrent som gjennomsnittet for sammenlignbare kommuner.

Dersom tallene er riktige og Ringsaker bruker 70 millioner mindre hvert år, så må ikke vi falle i den fella å se på pleie og omsorg som et ledd i produksjonsøkonomi. Det er våre nære og kjære det handler om! Vi ønsker alle at våre eldre skal ha det godt med et trygt sted å bo enten det er i omsorgsbolig, på sykehjem eller i eget hjem med nødvendig hjelp og tilsyn. Vi vet at våre i sykehjem i Hamar har høy kvalitet på bygningene, stor medarbeidertrivsel og høy brukertilfredshet. Det er en selvfølge at vi jevnlig går gjennom tall og statistikk og snur alle steiner både innen dette området og andre kommunale områder som skole, barnehage etc. men la oss ikke fristes til å overlate eldreomsorgen til økonomene.

La oss heller enes om hvilken kvalitet vi mener bør være i pleie- og omsorgstjenesten i Hamar og sikre den kvaliteten på en best mulig måte, også økonomisk.

Og - la oss for all del fortsatt basere eldreomsorgen på felleskaps løsninger. Et godt felles helsevesen gir trygghet for alle. I Høyrestyrte Elverum er privatisering på tapetet. Hvis kommunen sparer penger på det, vil dette være på bekostning av noe. Nemlig de hvite englene som jobber der sin pensjon og rettigheter og den eldres trygghet. Den fella må vi ikke gå i!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke