Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
La oss ikke glemme

0
Publisert: 25.mai.2016 04:00
Oppdatert: 25.mai.2016 04:00

Snart er det 1. mai. Det sies at «mange» mener at 1. mai har mista sin betydning som kampdag for et bedre liv. Det er bra når «mange» synes de har et godt liv. Det er ikke bra hvis «mange» synes det er godt nok at de sjøl har det bra.

I deler av verden er situasjonen preget av kriger og folk på flukt. Mange risikerer liv og lemmer for å finne trygghet. En liten del av disse prøver å komme til Europa. 1. mai er en god anledning til å markere at mennesker på flukt skal bli møtt med respekt og få sine rettigheter etter internasjonale konvensjoner ivaretatt – enten de lever som flyktning i eget land, i naboland eller i vårt land.

For Palestinakomiteen er det grunn til å minne om at store deler av det palestinske folk har levd i flyktningeleire og i landflyktighet siden 1948. La oss bruke 1. mai til å forsvare retten til asyl og retten til et verdig liv også for de som er på flukt. La 1. mai 2016 bli en dag da vi bryr oss om andres liv.

Hamar har en god tradisjon for å vise støtte til det palestinske folk – gjennom vennskapsbyarbeidet, støtte til «Ship to Gaza» og for oppheving av blokaden av Gaza og ved å ta imot palestinske flyktninger. Palestinakomiteen i Hedmark deltar i 1. mai-toget i Hamar med paroler for et fritt Palestina, boikott Israel, riv skammens mur, opphev blokaden av Gaza og solidaritet med Khan Younis.

La oss vise det palestinske folket at vi ikke har glemt dem.

Palestinakomiteen i Hedmark

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke