Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
La oss komme i gang!

I Hamar Arbeiderblad onsdag 3. april kan vi lese at det er mer enighet enn uenighet om politiske saker mellom BBL og Hamar Arbeiderparti. En av sakene som blir trukket frem er de to partienes valgprogram om å satse på Hamar som Sykkelby.

Hamar Arbeiderparti mener det er gledelig at det synes å være flertall for å satse på Sykkelbyen Hamar. BBL ønsker at Hamar skal være en av landets fem beste sykkelbyer. Hamar Arbeiderparti tar mål av seg at Hamar skal bli landets beste sykkelby.

I fjor raste Hamar fra 4. til 15. plass i kåringen av Norges fremste sykkelbyer. Vi er redd det er fortjent. I denne siste kommunestyreperioden er det gjort lite, om noe, for å tilrettelegge for mer sykling i Hamar. Dette til tross for BBLs og Regnbuealliansen påståtte satsing på det grønne skiftet.

Ordføreren sier at det er særlig en ting som skiller BBL fra Hamar Arbeiderparti. Det er at BBL har større gjennomføringsevne og handlekraft.

Vi ønsker å ta han på alvor. Før sommeren skal Økonomi -og handlingsplanrammer for kommende 4 års-periode behandles. Her kan begge partier legge inn forslag til tiltak for å styrke Hamar som sykkelby. Sammen har vi flertall. Hvorfor vente til valget? La oss vise velgerne, nå, at vi mener alvor.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke