hacklink
18. sep
 
La oss stå åpent fram!
Jeg ser nok et et anonymt innlegg i Oppland Arbeiderblad om sykehussaken.

Publisert: 25.okt.2016 19:33
Oppdatert: 25.okt.2016 19:40

Avisa holder mer enn gjerne mikrofonstativet for anonyme innlegg som ikke er snaue i usaklig nedrakking og mistenkeliggjøring av utredningsarbeidet om ny sykehusstruktur på Innlandet. Og motstandere av et Hovedsykehus ved Mjøsbrua applauderer villig vekk.

Nå påstås det fra de anonyme meningsytrerne med taktfaste tilrop fra bl a aksjonistene som ønsker tre sykehus i Oppland, at styret i SI skal bestemme ny sykehusstruktur før samfunnsanalysen foreligger. Faktum er at SI på styremøtet 18. november skal legge fram en faglig anbefaling. Risiko- og sikkerhetsanalyse skal sammen med samfunnsanalysen utarbeides og legges fram til våren 2017. Fristen for høringsuttalelser utløper også da. Endelig beslutning skal ikke tas før juni 2017 på bakgrunn av blant annet faglige uttalelser og anbefalinger, ros, samfunnsanalyser og høringsuttalelser.

Det er fort gjort å snuble i datoer og frister for viktige dokumentframlegg i denne saken. Kanskje er det slik at noen bygger sitt standpunkt på det vi sier og skriver? Da er og blir det en selvfølge at vi - både på ja- og nei-sida - ikke forvrenger fakta. La oss fortsette diskusjonen og åpent stå fram med våre synspunkter og ha en edruelig og ærlig holdning til fakta.

Og viktigst av alt: Vi setter pasienten i fokus.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke