buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Lærere, tilgi dem ikke!

0
Publisert: 25.mai.2016 04:01
Oppdatert: 25.mai.2016 04:01

Ved å vedta tilbakevirkendekraft for kompetansekrav for lærere har regjeringspartiene Høyre, Frp og Venstre nok en gang lagt seg ut med lærerne. Jeg beklager at Arbeiderpartiet også har valgt å stille seg slik. I den anledning synes jeg det passer å skrive om et velkjent sitat til: Lærere, tilgi dem ikke, for de vet hva de gjør.

I månedsvis har tusenvis av lærere protestert etter at et flertall bestående av Høyre, Frp, Venstre og Arbeiderpartiet vedtok at alle lærere skal ha et visst antall studiepoeng for å være kvalifisert til å undervise i norsk, matematikk eller engelsk. Kravet er gitt tilbakevirkende kraft uavhengig av hvor lenge de har undervist i skolen. Det manglet ikke på advarsler før loven ble vedtatt i fjor, men Senterpartiet var det eneste partiet som stemte i mot. Siden da har vi sammen med lærerne forsøkt å endre vedtaket, dessverre uten å lykkes.

Vedtaket nå viser tydelig at Høyre, FrP, Venstre og Arbeiderpartiet ikke har tatt innover seg hvordan vedtaket de var sammen om i juni i fjor kom til å slå ut. Det er urovekkende, men det er jo tross alt over et helt år til neste stortingsvalg, og lærere er kjent for å ha store hjerter. Likevel: lærere, tilgi dem ikke, for de vet hva de gjør!

saksordfører for saken om kompetansekrav Sp

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat