17. sep
 
Larsen må lese svaret
Jernbanedebatten Hamar.

Publisert: 04.sep.2015 04:00
Oppdatert: 04.sep.2015 09:24

Først må jeg be Larsen faktisk lese mitt svar av 29. august og JBV s dementi 31. august om at dobbeltsporet skal stoppe før Hamar. I tillegg ble jeg personlig oppringt av JBV hvor de understreket at her hadde HA misforstått.

Alle dokumenter og opplysninger det henvises til fra min side er offentlige. Og hvor Larsen har funnet informasjon som fritar JBV for støyskjerming i bebygde strøk samt at de ønsker dobbeltspor for mindre togtrafikk i fremtiden vet ikke jeg. Larsen påstår at jeg viser til gamle studier. Følgende er klippet fra JBVs sider:

«Onsdag 17. juni (2015, min presisering) behandlet kommunestyrene i Stange, Hamar og Ringsaker Jernbaneverkets forslag til planprogram for nytt dobbeltspor mellom Sørli og Brumunddal. Alle kommunene fastsatte planprogrammet i tråd med Jernbaneverkets forslag. I Hamar ble det også vedtatt et tilleggsforslag.»

Det kommer ikke frem noe om at forutsetninger og planer er vesentlig forandret. Og jeg gjentar: Hamar Venstre vil ha en jernbanefri strandsone og vi ønsker en ny løsning som berører minst mulig boliger og dyrket mark, om det blir midt eller øst.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke