15. sep
 
Leder om utmelding

Publisert: 03.jul.2017 16:03
Oppdatert: 03.jul.2017 16:25

I lørdagsutgaven av HA kommenterer redaktøren i sin lederartikkel dommen i Arnkværnsaken

At han mener Arnkværn bør forstå at hans søksmål ikke har noe i en sivil rettssak å gjøre - og at det nå er åpenbart for alle at han er politisk ferdig i dette parti, kan vi «kverulanter» i Frp være enig med ham i.

Redaktøren kan imidlertid ikke dy seg - det later til å være maktpåliggende for ham å få frem at det fortsatt råder «ukultur» i dette partiet. Det gjelder vararepresentant til Stortinget, Hege Jensens utmeldelse av partiet.

Nå synes jeg det er på sin plass å minne den nidkjære redaktøren om noe jeg tror han lenge har visst - nemlig at Hege Jensen var midt oppe i det «røret» med politiske utspill om radikalt, Frp-fremmed tankegods.

Hun gjør nå det de andre misfornøyde taperne i det politiske maktspill i tur og orden har gjort før henne - forteller all verden at hun ikke har noe å gjøre i et parti, som har gitt henne mange fordeler - men som hun allikevel undergraver ved å gå ut og fremme en politikk direkte i strid med partiets grunnprinsipper.

HA har lenge lånt øre til de misfornøyde taperne i Hedmark Frp og tydelig vært interessert i at Frp skal komme dårlig ut hos velgerne.

Jeg ber til slutt potensielle velgere gjennomskue denne taktikken og heller interessere seg for hva Frps politikk går ut på før valget.

Seniorgruppen - Frp Hamar

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke