buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
FOTO: JENS ERIK JENSRUD.
 
Anette banker på Ap-døra
HA MENER Debatten om lederkabalen i Arbeiderpartiet er i full gang.

Publisert: 19.jan.2015 04:00
Oppdatert: 19.jan.2015 07:17

Partisekretær Raymond Johansen skal som kjent forsøke å fravriste de borgerlige makten i hovedstaden. Han stiller som byrådslederkandidat, og hans jobb er dermed ledig.

Nestleder Helga Pedersen har varslet at hun ikke tar gjenvalg. Skal vi tro oppslag i flere av riksavisene vil Ap komme til å utvide partiledelsen til to nestledere.

Hadia Tajik og Trond Giske nevnes hyppigst som aktuelle nestledere ifølge Dagbladet. Men Opplands Kjersti Stenseng er en av favorittene til jobben som partisekretær.

Hedmark Ap har lansert stortingsrepresentant Anette Trettebergstuen som ny nestleder. Vi synes det er tid for en sterkere representasjon fra Innlandet i ledelsen av Arbeiderpartiet.

Det er lenge siden vår region hadde en markant posisjon i Ap-ledelsen. Det står ikke i forhold til den styrken Ap har i Hedmark og Oppland, og det gir seg også utslag i manglende politisk prioritering av våre to fylker.

Anette Trettebergstuen er etter vårt syn en utmerket kandidat til nestledervervet. Tross sin unge alder har hun rukket å få betydelig politisk erfaring. Hun er en modig politiker som har markert seg tydelig på arbeidslivsområdet, og dermed saker som har betydning for folk flest.

Hun er også talskvinne for lesbiske og homofile. Seksuell legning er i seg selv ikke noe fortrinn, men Ap trenger som alle andre partier ledere som bidrar til å åpne rommet og gi aksept for ulik seksuell legning.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat