buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
GLAD: Styreleder Geir Byberg er glad for at klubben nå går en lys framtid i møte.
 
Bra levert av Storhamar
HA MENER Det forelå planer om økonomiske kutt i Storhamar ishockey på gårsdagens årsmøte. Men etter en til dels skuffende innsats i seriespillet har laget løftet seg i sluttspillet.

Publisert: 01.apr.2016 04:00
Oppdatert: 01.apr.2016 06:40

Med semifinaleplass kunne kuttene avlyses. Mange drømte om å løfte «bøtta» foran årets sesong. Men semifinale er godkjent både økonomisk og sportslig. Det gjenstår dessuten fortsatt noen kamper mot søkkrike Stavanger. Håpet lever.

Sportslig er sesongen landet med flott innsats i Champions Hockey League og et viktig løft inn mot sluttspillet. Og organisatorisk og omdømmemessig har Storhamar levert til gull. Når det er flere i OL-Amfi’n i Hamar enn på en landskamp i fotball på Ullevaal stadion, er det en mektig demonstrasjon fra supporternes side.

De som er opptatt av idrett går på kamp for å se et lag de kan identifisere seg med, føle stolthet over og la seg underholde av. Når det gjelder omdømmebygging har Storhamar levert en minst like god sesong i år som i fjor. Jimmy Andersson-striden har sikkert plaget både ledere, spillere og supportere. Det er likevel viktig å sette den i perspektiv. Dette er en enkeltsak om en enkeltspiller, og den truer på ingen måte klubbens eksistens.

Langt viktigere er det at det ikke har falt et eneste lik ut av skapet denne sesongen. Konkurs-spøkelset har vært holdt på trygg avstand. Prinsippet om ikke å bruke penger man ikke har, er gjeldende styringsverktøy. Beruselsen etter fjorårets finale har ikke gått til hodet på Storhamar. Ser vi oss rundt i Idretts-Norge ser vi hvor vanskelig idrettsledere har for å klare nettopp dette.

I tillegg har Storhamar-spillerne vist et sosialt engasjement som har blitt lagt merke til. Å dra opp til Åkershagan asylmottak med en bunke gratisbilletter og invitere mindreårige asylsøkere både på kamp og inn i garderoben er en flott gest. Det er inkludering i praksis, og det bidrar til at alle kan føle stolthet for klubben. God styring, stram økonomikontroll, helhjertet sportslig innsats og en evne til å se at verden er større enn ishallen er nøkkelen. Da blir det «mætt fjøs»!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat