buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
FOTO: TROND LILLEBO
 
Budsjetthåp for Innlandet
HA MENER I dag legges forslaget til nytt statsbudsjett fram. Fjorårets statsbudsjett fra H/Frp-regjeringen inneholdt få gode nyheter for Innlandet. Denne gangen bør det være annerledes.

Publisert: 11.okt.2017 18:34
Oppdatert: 11.okt.2017 18:36

Statsminister Erna Solberg (H) tok turen til Hamar i valgkampen ene og alene for å sminke det faktum at regjeringen ikke klarte å beslutte den traséløsningen Hamar Høyre har drevet kampanje for i flere år.

Nå har regjeringen muligheten til å vise at den mener alvor med planene for Intercity-utbyggingen. Fortsatt mangler det tilstrekkelig planleggingsmidler til å lage en reguleringsplan for dobbeltsporstrekningen fram til Åkersvika.

Vi har tidligere antydet at vegringen mot å avgjøre trasévalg gjennom Hamar kombinert med manglende planmidler for hele strekningen, åpner for spekulasjoner om at dobbeltsporet aldri kommer lenger enn Hamar. I dag har regjeringen muligheten til å gjøre slike spekulasjoner til skamme. 100 millioner kroner vil være et godt bidrag til jernbanebyggingen.

Dessuten er det viktig å holde farten oppe i E6-utbyggingen. Det er en fin fjær i hatten for regjeringen at det nye selskapet Nye veier ferdigstiller E6 fra Kolomoen til Moelv sju måneder før tiden. Men firefelts motorvei skal lenger enn det. Den nye trebrua over Mjøsa er et prestisjeprosjekt for Innlandet. Her har regjeringen en ny mulighet til på vise at den prioriterer Innlandet. Det gjelder også biohuset, hvor politikere fra mange partier har vært fulle av lovord.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat