buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
FOTO: REMI LAAKSO.
 
En levende strandsone
HA MENER Det er et flott tiltak av Hamar kommune å åpne hele strandsonen for aktivitetstilbud.

Publisert: 23.jun.2015 04:00
Oppdatert: 23.jun.2015 07:10

Som vi skrev her i avisen har dette området en mangeårig historie som en trist fyllplass. Meningene har vært mange om hva man kunne gjøre for å utvikle Hamars flotte strandpromenade. Helgas store åpning av ungdommens nye Seaside viste hvor lite som skal til for å fylle strandsonen med mennesker og livlig aktivitet.

Ny wakebordbane, konsert på Tjuvholmen, volleyballturnering på Koigen, skateboardtriksing og trening i det gamle politihuset. Hengekøyer og solstoler, og en peis som inviterer til grilling gjør at Hamar plutselig framstår som en sommerby. Spesielt er det hyggelig å se at det nye stupetårnet er i ferd med å bli et sosialt samlingspunkt, også for dem som ikke først og fremst er opptatt av å stupe i vannet.

Hamar kommune har bevilget 300.000 kroner til «Prosjekt Ungdom for Hamar». Det er dette vel verd. Et røft lavbudsjettprosjekt, sier prosjektleder Audun Jensen. Mye er gjort av ungdommen selv på dugnad. Men som Jensen poengterer er dette ikke en ny ungdomsklubb, men et byutviklingsprosjekt for å vise hvilke muligheter som finnes i Hamars strandsone.

For det er lenge til den nye jernbanetraseen kommer. Det er viktig at vi allerede nå tar strandsonen i bruk, og ikke blir sittende og vente. Nærheten til Mjøsa har vi, og jernbanen er slett ikke noe uoverstigelig hinder.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat