buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Enda en tabbe i Hedmark Frp
HA MENER 

Publisert: 02.feb.2015 04:00
Oppdatert: 02.feb.2015 08:15

LEDER: «Vi tenkte ikke over at familien mistet en på Utøya», innrømmer lederen for Elverum Fremskrittsparti, Dag Martin Bakken. For en uke siden skrev Hamar Arbeiderblad at lokallaget hadde fremmet en resolusjon til årsmøtet i Hedmark Frp, hvor det het at stortingsgruppa til Fremskrittspartiet skulle arbeide for en utkastelse av hele familien til Benjamin Ahmed. Han er tidligere profilert Ap-politiker i Hamar, og har innrømmet overfor UDI at han løy da han kom til Norge for ti år siden og oppga at han var asylsøker fra Somalia. UDI har utvist ham fra Norge.

I resolusjonsforslaget het det at Ahmeds familie « ... har rukket å bli 11 stykker med foreldre, to brødre og en søster som har hentet ektemannen fra Djibouti pluss noen barn». For en uke siden så lokallagsleder Bakken ingen problemer med at Frps stortingsgruppe skulle engasjere seg direkte i en slik enkeltsak. På fylkesårsmøtet var det andre toner. Elverum Frp trakk forslaget. Dag Martin Bakken innrømmet at han burde forstått at det er UDI som iverksetter utvisninger, mens politikerne lager lovene. Han innrømmet også at han burde vist mer medmenneskelighet. «Kjendisfaktoren spilte nok inn», sier den flaue lokallagslederen.Fremskrittspartiet har slitt voldsomt de siste årene i Hedmark. Utmeldinger, intern skittkasting, og politianmeldelser har dominert i mediebildet. . Utspillet fra Elverum Frp føyer seg inn i rekken. Skal Frp har noen mulighet for å bli tatt alvorlig, er første bud å unngå ugjennomtenkte saker som denne. Det burde ikke være veldig vanskelig.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat