buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SJARM: Statsminister Erna Solberg var på besøk hos Kiwi Næroset. Her får Bodhild Øibakken en selfie sammen med statsministeren.
FOTO: TROND LILLEBO.
 
Erna med sjarmoffensiv
HA MENER Statsminister Erna Solberg (H) har startet den lange valgkampen.

Publisert: 09.feb.2017 06:16
Oppdatert: 09.feb.2017 07:21

En snartur til Hedmark inngår i en sjarmoffensiv som har som mål å sanke nok stemmer til å bli sittende i statsministerstolen også etter stortingsvalget i september. Vi som driver de lokale mediehusene føler oss selvsagt forpliktet til å møte opp. Det kan jo hende landets fremste politiker har viktige politiske saker å snakke om?

Tirsdag besøkte Erna Solberg en ung bonde fra Tynset. Østlendingen kunne slå seg på brystet med et eksklusivt intervju med landets førstedame hvor hun uttalte at hun « ... skjønner frustrasjonen i ulvesaken». Dessuten sa Solberg at hun blir glad av å være sammen med kuer.

Der etter gikk turen til Næroset, hvor hun overfor et stort pressekorps skrøt av den gode atmosfæren i den lokale Kiwi-butikken til Harby-familien. Og selvsagt står Hamars fiskebutikk Knutstad og Holen på programmet. Finnes det fortsatt en Høyre-statsråd som ikke har vært der?

Det er hyggelig at statsministeren tar turen til Hedmark. Så får vi heller leve med at miljøminister og partifelle Vidar Helgesen prioriterer å reise til Davos for å diskutere verdensøkonomien. Men neste gang bør det komme noen politiske løfter. Et skikkelig løft i Nasjonal transportplan for utbygging av Intercity til Lillehammer og garantier om at ulvebestanden skal kontrolleres innenfor de rammer Stortinget har bestemt står øverst på ønskelisten. Såpass må til hvis hun skal vinne hedmarksvelgerne. Varg Vedum lurer i kulissene ...

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat