buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
FOTO: FREDRIK HUBRED HAGEN.
 
Et sølv som smaker gull!
HA MENER Det heter gjerne at sølv er nederlag. Ikke når det gjelder de sølvmedaljene Storhamar Dragons kunne innkassere etter seieren over Sparta.

Publisert: 26.feb.2015 04:00
Oppdatert: 26.feb.2015 07:22

De er gode som gull. La oss gå tilbake til utgangspunktet. En ishockeyklubb som store deler av fjorårssesongen kjempet mot konkurs. Alle tippet Storhamar et godt stykke ned på tabellen foran denne sesongen. Økonomien var fortsatt veldig skjør. Administrasjonen var borte, og erstattet av en dugnadsgjeng.

Fasiten har vi nå.

Med stigende undring har norsk hockeymiljø betraktet Storhamars frammarsj. Supporterne har til tider nesten ikke kunnet tro at dette var mulig. Ishallen har vært fylt og dermed har også den økonomiske situasjonen blitt bedre.

Ikke minst har Dragons blitt en klubb for hele Hedmarken. Supportere fra Stange, Løten og Ringsaker omfavner Storhamar som sitt lag. Vi er flinke til å lære av feil, men kanskje er det enda viktigere å oppsummere suksesshistoriene?

For det første har Storhamar lykkes sportslig. Et godt trenervalg og rekruttering av riktige spillere. Sportslig kompetanse er en nøkkelfaktor. Taper man på isen stopper det meste opp. Dernest har ledelsen vært flinke til å skape et godt omdømme.

For en konkurstruet klubb går det rett hjem når de nye lederne sier de vil jobbe gratis for å redde klubben. Storhamar er dessuten veldig godt posisjonert, som den eneste i sin region. Det er også utnyttet maksimalt, slik at alle føler en tilknytning.

Tilbake til røttene, sier den nye ledelsen. Dermed treffer de rett i hjertet på alle de som har vært med under storhetstiden til Storhamar.

Nå gjelder det å ikke miste hodet. Det er lett å la seg rive med, og glemme at det var en smule ydmykhet kombinert med hardt arbeid som ga suksess. Det er slutt på å pælme sølvmedaljer, slik vi gjorde i gamle dager, sier veteran Pål Johnsen.

Det er en innstilling som lover godt for framtida. Da kan det også hende årets sølv med tida vil bli til ekte gull.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat