buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Et sultent Frp trenger seire
HA MENER 

Publisert: 03.mai.2014 04:00
Oppdatert: 03.mai.2014 04:00

«Vi er stolte, men sultne», sa lederen for Fremskrittspartiet, Siv Jensen foran helgens landsmøte. Hun la i et intervju med Dagbladet vekt på at det er første gang partiet avholder landsmøte som regjeringsparti. Hun trakk linjene tilbake til Carl I. Hagen, og partistifter Anders Lange som stiftet Anders Langes Parti til nedsettelse av skatter og avgifter. Som regjeringsparti kutter vi skatter og avgifter hver dag, sa Siv Jensen. Det er neppe opplevelsen alle Frp-medlemmene har når finansminister Jensen øker bensinavgiften og opprettholder bompengeavgiftene.

Det er denne sulten ute hos medlemmene som Siv Jensen skal forsøke å stille på landsmøtet. Som fylkesleder i Hedmark Frp, Johan Aas sa til Hamar Arbeiderblad, er det mange medlemmer som synes det går for tregt. Likevel har Johan Aas resignert i forhold til å få bort bomstasjonene over natta. Nå handler det om sørge for at det ikke blir flere av de forhatte bommene på norske veier.

Når Siv Jensen på pressekonferansen etter sin landsmøtetale hevdet at hun har full støtte for regjeringsprosjektet, er det nok en sannhet med modifikasjoner. Derfor har hun et stort behov for å synliggjøre partiets politikk, uavhengig av regjeringen. Meningsmålinger viser nemlig at de velgerne partiet mister går til regjeringspartner Høyre. Siv Jensen benyttet landsmøtet til å markere at Frp aldri vil bli som Høyre, selv om de nå sitter i regjering sammen. Hun kom også med et offensivt utspill da hun lovte å redusere bompengesatsene på vegene. Det er nettopp slike løfter som trengs overfor en litt frustrert velgermasse.

Riktignok har regjeringen gjort noe med arveavgiften. Men nå trenger partiet resultater på sine fanesaker. Asylpolitikken har de tapt. Samferdsel er den andre store saken hvor folk forventer mer gjennomslag. Nestleder Per Sandberg har uttalt at partiet skriker etter endringer. Han sa også at det var «en sulten gjeng» som kom til landsmøtet. Nå kreves det resultater, og helst allerede i statsbudsjettet til høsten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat