buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Fortsatt taust om Kulild
HA MENER Ordfører Morten Aspeli (Ap) har gitt sin redegjørelse om avgangen til tidligere rådmann Martin Kulild til kontrollutvalget.

Publisert: 23.jan.2015 04:00
Oppdatert: 23.jan.2015 06:41

Den inneholder lite nytt. Den som hadde håpet at ordføreren ville benytte denne muligheten til å oppfylle Hamar kommunes eget slagord «Åpen», blir skuffet.

Riktignok får vi nå vite at alle gruppelederne som utgjør flertallet i kommunestyret var involvert i forhandlingene med rådmannen. Det synes vi er positivt, fordi det viser at det var en politisk bredere forankret avgjørelse enn det man først kunne få inntrykk av.

Dette har ikke vært noe sololøp fra Morten Aspelis side, men en avgjørelse som flertallspartiene samlet har vurdert og godkjent.Vi synes likevel rådmannens avgang kunne vært bedre håndtert.

Det hevdes fra enkelte hold at dette er en personalsak, og at det derfor ikke kan gis ytterligere opplysninger enn de vage formuleringene i sluttavtalen. Personalsaker skal selvsagt ikke ut i det offentlige rom. Men det paradoksale er jo at hele den personalmessige siden av saken er godt kjent.

Vi vet nå hva rådmannen fikk i sin sluttavtale, og vi har også fått forsikringer om at han ikke har vist klanderverdig oppførsel.

Det er den politiske siden av saken vi er opptatt av. Det vises i sluttavtalen til uenighet om kommunens økonomiske utfordringer.

Da bør velgerne få vite hvilken retning politikerne ønsket å gå, som rådmannen ikke kunne akseptere.

Underlig nok holdes dette fortsatt hemmelig.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat