buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Storhamar og styreleder Øystein Holtet hylles av HAs leder. Her er styrelederen fotografert på tribunen da Storhamar-jentene møtte Larvik.
FOTO: Kai Kristiansen
 
Gratulerer Storhamar
HA MENER Endelig kan Storhamar Håndball slippe jubelen løs. Ikke bare på banen, men også for den økonomiske driften av klubben.

Publisert: 22.jan.2017 20:04
Oppdatert: 22.jan.2017 20:44

Og det er kanskje en minst like stor prestasjon som den som spillerne og trener Arne Senstad har levert.

I 2015 var Storhamar preget av økonomisk rot. Håndballforbundet valgte å degradere håndballjentene fra Hamar vest til 1. divisjon., noe som kom som et sjokk på både spillere og trener. Men nå kan styreleder Øystein Holtet slå i bordet med et overskudd på 1,2 millioner kroner. Det er et imponerende resultat, ikke minst når vi vet hvor langt nede klubben har vært.

Holtet forsøkte å få Hamar kommune med på en økonomisk redningsaksjon, men fikk avslag. I ettertid ser han at det var en riktig avgjørelse. Det skapte et stort engasjement i og rundt klubben, og bidro til en dugnadsholdning som har vært viktig for å skape det økonomiske overskuddet. Daværende ordfører Morten Aspeli (Ap) og formannskapet satte i 2012 foten ned for at kommunen skulle redde eliteidretten. I ettertid ser vi betydningen av dette vedtaket. Idretten vet nå at den må stå på egne bein.

I tillegg til kostnadskutt har den nye håndballhallen gitt økt tilskuertall. Vi var skeptiske til at den nye hallen skulle redde økonomien. I ettertid må vi gi Holtet rett i at dette har vært et stort løft. Nå gjelder det å fortsette det gode arbeidet både på og utenfor banen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat