23. okt
LYKKES: Espen Røhne har trukket i trådene for å få både Sting og Elton John til Hamar.
FOTO: REMI LAAKSO.
 
Hamar har blitt en ja-by
HA MENER Jubelen står i taket etter at det ble klart at Elton John kommer til Hamar.

Publisert: 21.nov.2016 07:16
Oppdatert: 21.nov.2016 07:23

I alle fall hos den voksne generasjonen, men så kreves det også artister med en så bred appell for å fylle Stortorget. Uansett er det en fjær i hatten for Hamar at vi får en verdensartist på dette nivået til byen. Og Hamar har gitt det beste svaret vi kunne komme med. Alle billettene var utsolgt på under fem minutter. Det er raskere enn noen annen av byene i Norge hvor den britiske stjernen skal turnere.

Espen Røhne er mannen som har trukket i trådene. Det var han også da Sting fylte Stortorget. Røhne er hjemvendt hamarsing med entusiasme for byen. Han mener årsaken ligger i at det har skjedd en mentalitetsendring i Hamar. En by som er et bra sted å reise til, en by med ja-mennesker.

Røhne ser det de fleste andre ser. Hamar har rett og slett blitt mer by. Det henger blant annet sammen med den sterke politiske satsingen på byutvikling i Hamar sentrum, en utvikling vi også ser i Brumunddal. Vi går mer ut og bruker tid i byrommet. Vi har større forventninger til at Hamar skal tilby urbanitet og opplevelser.

Når vi kombinerer dette med Hamars gode oppvekstvilkår som småby, samtidig som boligprisene fortsatt er vesentlig lavere enn i hovedstadsregionen, er det all grunn til å se med positive øyne på Hamars utvikling. Sting og Elton John, og hva kommer året etter? Det er skapt forventnnger om at Hamar kan tilby det aller beste. Vi står ikke lenger med lua i handa.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke