buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
JOMFRUSTUP: Onsdag er det klart, da åpnes det berømte stupetårnet i Hamar.
FOTO: TROND LILLEBO.
 
I morgen åpner stupetårnet!
HA MENER I morgen åpner Hamars nye stupetårn.

Publisert: 09.jun.2015 04:00
Oppdatert: 11.jun.2015 08:42

 Få saker, om noen, har til de grader satt Hamar på kartet de siste årene. Det heter seg gjerne at all PR er god PR. Det har nok holdt hardt for både ordfører og rådmann og tenke så positivt gjennom høsten og vinteren 2013. Da nærmet stupetårnet seg en prislapp på 30 millioner kroner, og det var fortsatt usikkert om det overhodet ville være mulig å stupe fra! Ikke rart noen foreslo å taue det ut og senke det på Mjøsas bunn.

Stupetårnet ble på mange måter skyteskiven for alle de som var skeptiske til rekken av store investeringer i byutvikling de siste årene. Det er lett å glemme at overskridelsene totalt sett ikke var dramatiske. Kommunen har også fått tilbakebetalt en betydelig del i erstatning for konstruksjonsfadesen til stupetårnet. Til slutt endte kommunens prislapp på 12 millioner kroner.

I ettertid kan man selvsagt diskutere hvor god ideen om å bygge et stupetårn var. Men i morgen står det uansett klart til åpning Det er i seg selv ingen liten begivenhet! Dessverre har sommeren hittil ikke vist seg fra en side som inviterer til bading i Mjøsa. Men stupetårnet vil helt sikkert bli til glede for alle badeglade i Hamar. Det vil komplettere og videreutvikle Koigen. Vi håper det kan bidra til mer aktivitet, og dessuten bli en attraksjon i seg selv for tilreisende. Ikke minst har stupeanlegget potensial for å bli en fin, sosial møteplass på varme sommerdager. Morgendagens åpning betyr at vi ser slutten på en tung budsjettsak, og begynnelsen på et flott tilskudd til sommerbyen og mjøsbyen Hamar.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat