buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Bjørn Gudbjørgsrud er rådmann i Hamar.
FOTO: Trond Liilebo
 
Ikke bare Jørn, også Bjørn...
HA MENER Ikke før hadde vi hyllet de gode resultatene i Ringsaker kommune, så slår nabo Hamar til med et netto driftsresultat på 121 millioner kroner for 2016.

Publisert: 14.feb.2017 21:41
Oppdatert: 15.feb.2017 08:20

Det er meget sterkt etter en snuoperasjon over to år. Foran kommunevalget i 2015 var det klart at den som ble ansatt i den utlyste stillingen som rådmann ville få den tøffe jobben med å bringe kommunens økonomiske drift i balanse. Den jobben fikk Bjørn Gudbjørgsrud.

Et halvt år tidligere skrev vi her på lederplass at Hamar kommune burde ringe Ringsaker-rådmann Jørn Strand. To år senere kan vi heldigvis fastslå at det ikke var nødvendig. Jørn Strand hadde vært en ypperlig rådmann i Hamar, men resultatene som er levert i Ringsaker taler for seg selv. Viktigere er det imidlertid at Bjørn Gudbjørgsrud har vist seg å være den som kunne ta grep om Hamars vanskelige situasjon.

Resultatorienterte rådmenn med gjennomføringskraft som samtidig klarer å samarbeide med politikerne vokser ikke på trær. Det kan se ut som både Ringsaker og Hamar nå har en administrativ ledelse som får de kommunale tjenestene til å fungere innenfor budsjettrammene, og samtidig utfordrer det politiske miljøet til å sette seg nye mål og visjoner.

Vi registrerer at Gudbjørgsrud åpner for at Hamar kommune kan bruke noe avoverskuddet til å redusere litt på eiendomsskatten. Det er en oppfordring vi allerede har gitt til kollega Jørn Strand, og vi gjentar den gjerne.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Jørn Strand er rådmann i Ringsaker.
FOTO: Jo Kjetil Heggelund
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat