buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
IKKE DEM: Jonas Gahr Støre og Erna Solberg er ikke hovedmotstandere i høstens valg.
FOTO: NTB Scanpix.
 
Ikke Erna og Jonas i høst
HA MENER Hovedmotstanderne i høstens valg er ikke Erna Solberg (H) og Jonas Gahr Støre (Ap).

0
Publisert: 18.aug.2015 04:00
Oppdatert: 18.aug.2015 07:02

Valget handler slett ikke om Bent Høie, Solveig Horne eller noen av de andre statsrådene i Høyre/Frp-regjeringen. Hovedgrunnen er selvfølgelig at dette ganske enkelt ikke er et stortingsvalg.

14. september skal vi gå til urnene for kommune- og fylkestingsvalg. Altså er det de lokale partilagene, de lokale politikerne og de lokale sakene vi skal engasjere oss i, og som bør være i fokus, både for politikerne og oss som skal stemme. I en meningsmåling Norstat har gjennomført svarer 57 prosent av velgerne at de lokale ordførerkandidatene er viktige for hvilket parti de velger å stemme på. Hele 75 prosent mener de lokale partiprogrammene er avgjørende når de skal bestemme seg. Resultatene i denne undersøkelsen er med andre ord en anerkjennelse til alle som jobber med lokaldemokratiet rundt omkring i landet, alle som engasjerer seg i saker der de bor, i sitt nærmiljø og sin kommune.

Vi kommer tydeligvis ikke unna at nasjonale saker blir debattert av rikspolitikere, men det er ikke dem som skal legge premissene for lokalvalgkampen. Vi håper vi kan bidra til å fortelle hva politikerne her hjemme, i Hamar, Ringsaker, Stange og Løten ønsker og mener, og hvilke saker du bør sette deg inn i lokalt. Det er Aspeli, Busterud eller Fangberget du skal velge mellom, det er Røhne eller Gjestvang, Steen eller Børke, Lilleøkseth eller Tønseth. Så er det Erna og Jonas’ tur om to år.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat