buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
I MORGENSOLA: Ved soloppgang vartet Ole Edvard Antonsen opp med fantastisk trompetsolo på stupetårnet.
FOTO. SIGURD ARNEKLEIV BÆKKELUND.
 
Ole Edvard og Brumbrumboys
HA MENER Det begynte med et lite stupetårn, som ble stadig større. Nå har det blitt en turistattraksjon, og denne helga også konsertarena for en av Hamars aller største artister.

Publisert: 15.aug.2016 04:01
Oppdatert: 15.aug.2016 07:09

Med Ole Edvard Antonsens fantastiske trompetsolo klokka fem søndag morgen, har Hamar vist at ingen ting er umulig. Stupetårnet som konsertarena er en manifestasjon av selvtillit. Vi kapitaliserer faktisk på det som for ikke lenge siden var en politisk skandale og en nasjonal vits. Omgitt av et stort publikum som møtte opp både til fots og kom sjøveien, viste hamarsingene at de har nese for det spektakulære.

Men helgen har stått i hele regionens tegn. DumDum Boys skapte ekstase på Tømmerstock-festivalen i Brumunddal. En festival som virkelig har fått fotfeste, og som det knyttes store forventninger til. Debatten om neste års repertoar er allerede i gang.

Enda mer spektakulært blir dette når vi vet at vi så vidt har rukket å legge NRKs Sommeråpent og Skibladners seiersgang på tv-skjermene over hele landet bak oss, etterfulgt av en svært vellykket konsert med superstjernen Sting på Stortorget i Hamar forrige lørdag. Vi behøvde ikke å vente mer enn en uke før Hamarregionen var i full fyr igjen.

Helgas konserter kan betraktes som mer enn enkeltstående opplevelser. De viser at vi våger å overraske publikum, og vi strekker oss mot det som befinner seg på øverste hylle. Det er et langsiktig arbeid som nå begynner å bære frukter, et målrettet arbeid med å gjøre regionen urban, attraktiv og mer preget av selvtillit. Det er en nødvendighet for å skape tilflytting og vekst.

To konserter i seg selv flytter ikke fjell. Men de er likevel små, men viktige steg videre i riktig retning. Holdningen hos både arrangører og publikum viser at vi er modigere og mer kresne enn tidligere. Vi forventer at denne regionen skal tilby oss kvalitet og være på høyde med alle andre steder i landet. Den ambisjonen bør vi opprettholde. For hvor ellers i Norge kan man våkne klokka fem om morgenen til trompetsolo ved Ole Edvard Antonsen fra et stupetårn?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat