buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Per Sandberg og KrF
HA MENER 

Publisert: 21.feb.2015 04:00
Oppdatert: 23.feb.2015 07:20

De utfordringene som økt innvandring til Norge gir oss må tas alvorlig. Dette er utfordringer som krever innsats på et bredt felt. Fremskrittspartiets nestleder Per Sandberg vulgariser denne debatten med sitt intervju i Klassekampen. Der uttalte Sandberg at «KrF har et enormt ansvar for at vi rekrutterer titalls unge mennesker som er født og oppvokst i Norge og reiser ut og slutter seg til terrororganisasjoner. De driver med krigshandlinger og massakrerer kvinner og barn der ute. Dette er det KrF som har ønsket, og resultatet ser vi i dag».

Uttalelsene har rystet hele det politiske Norge. Ikke overraskende reagerte KrF-leder Knut Arild Hareide meget sterkt på det knallharde angrepet fra Per Sandberg. Både han og Venstres leder Trine Skei Grande pekte på at slike angrep er ødeleggende for det politiske samarbeidet med regjeringen.Sandberg har i ettertid måttet beklage at han ga KrF medansvar for massakrene som terrororganisasjonen IS har gjennomført. Men det stopper der. Påstanden om at «framelskingen av det multikulturelle samfunnet har spilt fallitt» blir opprettholdt. Vi konstaterer at Hareide fortsatt ikke er fornøyd med Sandbergs beklagelse. Det borgerlige samarbeidet er nok for viktig for de fire partiene til at de vil la Per Sandberg torpedere det. Samtidig er det klart at det går en grense for hvor langt den debattglade nestlederen til Frp kan gå med sine soloutspill.Det går en tydelig linje fra Per Sandberg til tidligere partiformann Carl I. Hagen. Han benyttet terrorangrepet i København til å spille inn innvandringsspørsmålet. Hagen løftet fram tidligere Oslo-lærer Max Hermansen, som ikke lenger får jobbe i skolen etter at han blant annet organiserte en demonstrasjon mot muslimsk innvandring. Antakelig er dette et uttrykk for den frustrasjon som en del av Frp-politikerne føler etter at meningsmålingene har sendt dem ned under ti prosent. Dessverre ødelegges enhver seriøs debatt om innvandring når det er slike uttalelser som skal danne grunnlaget.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat