buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
ILLUSTRASJONSFOTO: NTB Scanpix.
 
Skjenketider og uteliv
HA MENER Fremskrittspartiet i Hamar tar til orde for å forlenge skjenketiden for alkoholservering med en time

Publisert: 24.nov.2015 04:00
Oppdatert: 24.nov.2015 07:34

I dag stenger kranene klokka halv to om natta. Leder i Hamar Frp, Erling Behrens, viser til Lillehammer, Ringsaker og Elverum. Alle disse nabokommunene tillater skjenking av alkohol lenger utover natten enn Hamar.

Det er ingen overraskelse at Frp kommer med sitt utspill nå. En liberal alkoholpolitikk har vært partiets varemerke i alle år. Nå skal kommunen på nytt se på sin alkoholpolitiske plan og utestedenes skjenketider. Siden 2008 har Hamar valgt en mer restriktiv holdning enn mange andre byer.

Det er god grunn til å forta en ny vurdering av skjenketidene. Hamar har tatt store sprang i sin utvikling siden 2008, da politikerne valgte å stramme inn. Uansett hvilket alkoholpolitisk syn man har, handler skjenketider også om Hamars attraktivitet som moderne by.

Vi synes imidlertid politikerne bør legge stor vekt på politiets vurderinger. Sikkerhet og ro i byen må gå foran den enkeltes behov for å drikke utover natten. Politistasjonssjef Bjørn Lier er tydelig på at det har blitt langt færre voldsepisoder i helgene etter innskrenking av skjenketiden. Vi forstår at den som ønsker å åpne nattklubb i Hamar vil ønske seg en time lengre skjenking. Vi bør heller sette pris på at byen har et natteliv uten for mange voldsepisoder. De som synes kvelden og natten har for få timer når festen starter, kan jo gå ut på byen noen timer før.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat