buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Solvik-Olsens gode inngripen
HA MENER 

Publisert: 20.des.2014 04:00
Oppdatert: 27.des.2014 13:58

Lokalbefolkningen på Strandlykkja slipper å betale bomavgift på E6, slik de hadde fått beskjed om av bompengeselskapet Vegfinans AS. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) grep direkte inn i saken før helgen, og lovte at de skal slippe å betale bomavgift inntil den alternative vegen for lokalbefolkningen er ferdig. Den skal etter planen stå klar først høsten 2016.

For innbyggerne på Strandlykkja er det en stor lettelse at saken ble avgjort så raskt. Bompengeselskapet mente det ikke lå innenfor deres mandat å gi fritak, og Strandlykkja Vel så for seg en lengre klagerunde med Statens vegvesen som klageinstans. For mange av beboerne ville det koste opp mot 6.000 kroner i måneden, når eneste atkomst til huset deres er gjennom bomstasjonen på E6.Vi vil gi honnør til samferdselsminister Solvik-Olsen (Frp) for hans resolutte inngripen. For en statsråd kan dette se ut som en liten sak i den store sammenheng. For mange politikere ville det være fristende å la byråkratiet gjøre jobben, og holde seg unna en slik enkeltsak. Solvik-Olsen har i stedet vist at han bryr seg om den situasjonen de tusen innbyggerne på Strandlykkja urettmessig hadde kommet opp i. Slikt styrker tilliten til politikere generelt.Så regner vi med at samferdselsministeren også synes det var takknemlig å få frigjøre noen fra bompengestasjonenes åk. Positive nyheter i så måte har jo vært mangelvare for Fremskrittspartiet i regjering.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat