buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Tretteberg-stuen vraket
HA MENER 

Publisert: 02.sep.2016 04:00
Oppdatert: 02.sep.2016 04:00

Nominasjonskomiteen i Løten Arbeiderparti har sendt ut et kraftig signal til stortingsrepresentant Anette Trettebergstuen (Ap). Hun bør ikke få fornyet tillit på Stortinget. På nominasjonslisten til Løten Ap har Trettebergstuen, som har sittet på hedmarksbenken for Arbeiderpartiet siden 2005, havnet helt nede på en oppsiktsvekkende 8. plass. Klarere kan ikke politisk mistillit uttrykkes.

Kunnskap, erfaring og hva representantene har tilført Hedmark Ap er kriteriene leder i Løten Ap, Andres Lopez legger til grunn for valget av listetopper. På den bakgrunn rykker både fylkesrådsleder Per Gunnar Sveen, Løten-ordfører Bente Elin Lilleøkseth, Ringsakers varaordfører Geir Borgedal og Stanges varaordfører Trine Lise Stårvik forbi Trettebergstuen.

Ingen skal frata Sveen og Lilleøkseth at de sitter på betydelig erfaring både lokalt og i fylket. Men det er vanskelig å se at de er i nærheten av å spille en politisk rolle nasjonalt, på det nivået Trettebergstuen kan etter snart tre perioder som profilert stortingsrepresentant.

Innlandet trenger politisk innflytelse både i borgerlig leir, og på rødgrønn side. Det er naturlig å se på behovet for fornyelse, all den tid dagens hedmarksbenk har begrenset gjennomslag. Men man begynner i feil ende hvis den første som skyves ut er den eneste av Hedmarks rikspolitikere som nevnes når sentrale verv i Arbeiderpartiet skal besettes.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat