buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
SEIER? Jonas Gahr Støre vil føre Ap til valgseier.
FOTO: NTB Scanpix.
 
Valgseier i vente for Ap
HA MENER Det er et parti fylt med selvtillit som avholder landsmøte i helgen.

Publisert: 17.apr.2015 04:00
Oppdatert: 17.apr.2015 06:41

Jonas Gahr Støre har fått den best tenkelige start som ny leder for Arbeiderpartiet. På meningsmålingene har Ap over lang tid ligget stabilt rundt 40 prosent. Det er tall man bare kunne drømme om i den rødgrønne regjeringens tid.

Landsmøtet preges av at kommunevalget bare er første etappe på vegen mot valgseier ved stortingsvalget i 2017. Men det er viktig for Ap å vinne tilbake de store byene. I så måte ser det lyst ut. Målingene viser at seier også i Oslo nå er innen rekkevidde. I Hamar-regionen står Ap fjellstøtt. Også i Hamar som har vært en vanskelig nøtt for partiet etter dannelsen av BBL, har ordfører Morten Aspeli vinden i ryggen.

Politikk i opposisjon er noe annet enn å sitte i regjering. Derfor er det interessant å se at Støre foran landsmøtet i flere medier sier at han ikke vil bruke tid på reversering av borgerlig politikk. Erna Solbergs regjering vil sette spor etter seg, selv om den bare skulle få fire år. Støre sier til Dagbladet at det bare er ett område hvor den gamle ordningen skal tas tilbake, nemlig retten til utvidet bruk av midlertidig ansatte.

Avskaffelse av arveavgiften, ja til proffboksing og pokerspill er altså kommet for å bli. Signalet er også at Ap i 2017 vil være en noe annet enn partiet var i 2013. Den nye kursen vil vi neppe få høre mye om på landsmøtet. Kommunevalget vinnes på velgernes motstand mot H/Frp-regjeringens politikk.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat