16. sep
 
Lekeplass på torget

0
Publisert: 11.aug.2016 04:00
Oppdatert: 11.aug.2016 06:58

Hvorfor i alle dager skal det bygges en lekeplass på torget i Løten? Her fjerner man titalls parkeringsplasser for folk som bruker bilen fra utkanten av bygda inn til sentrum, for så å ta bussen videre. Hadde det ikke vært bedre å bygge en lekeplass borte ved Løtenhallen hvor det er masse grøntareal ledig? Når foreldre har med seg barna som sparker fotball, skulle det ha vært fint med et sted hvor de mindre barna kunne være i nærheten. Det er for langt å ha barna borte ved torget når du selv er ved fotballbanen.

Nå er det ikke så lenge til, forhåpentligvis, at undergangen ved Tingberg skal rehabiliteres, og da vil sannsynligvis trailere kunne kjøre gjennom Løten sentrum. Hvordan det vil bli med trailere og tømmerbiler forbi barnehage, fotballplass og nå ny lekeplass, det vil bare tiden vise.

Løten

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke