buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Lekser dreper (nesten)
Skoletid.

Publisert: 16.mar.2016 04:00
Oppdatert: 16.mar.2016 10:28

Hvorfor har vi lekser, egentlig)? Ungdommer setter seg ned med lekser hver eneste dag etter en dag på skolen. Vi gjør dem så fort som overhodet mulig, uten å lære noe som helst. Det er en dårlig løsning!

Lærere tenker at det hadde vært bedre med mer lekser, men det er ikke det. Det er prøvd ut mange ganger med leksefri skole, det har gitt mange gode resultater for mange skoler over hele Norge.

Noen lærere gir oss mer lekser når vi har gjort det dårlig på en prøve, det er ingen løsning. Dersom vi ikke har fulgt med i timen blir det vanskelig med lekser. Lærere burde snakke sammen om lekser, for hvis det er mange lærere som gir mye lekser samtidig blir det alt for mye av det.

Noe av det verste er at alle leksene er spredt over alt på It’slearning og ikke samlet på et sted der. Noe av det verste jeg vet er at vi får lekser vi ikke forstår, da blir det bare å sitte og ikke skjønne noe som helst.

Det hadde vært bedre om vi gjorde leksene på skolen, om vi hadde jobbet bra, hadde det vært mindre lekser enn om vi hadde jobbet dårlig.

Vi går og tenker på disse leksene hele dagen. Vi tenker at vi må få gjort dem, men når det er for mye blir det vanskelig å sortere tankene, det skaper problemer. Vi kan bli deppa og veldig slitne i hodet.

Foreldre vet ikke alltid hvordan de skal hjelpe oss, og det kan også hende de ikke vil hjelpe. Det er vanskelig for noen ungdommer å si ifra til foreldrene sine om lekser og hjelp. Det er mange foreldregrupper på Facebook som er mot lekser både på barneskolen og ungdomskolen.

Noen ganger kan det være sånn at hvis du spør foreldrene dine, får de deg bare til å gjøre mer enn du trenger.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat