Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Lekser: Nødvendig med en bedre oversikt.
Foto: Kyrre Lien, NTB scanpix
 
Lekser på ett sted
Skolearbeid.

Publisert: 09.feb.2016 04:00
Oppdatert: 09.feb.2016 13:26

Hvorfor kan ikke leksene samles på et sted? Som det er nå, må eleven inn på nettsiden It’s learning og videre inn på hvert enkelt fag for å finne leksene. Lærerne har forskjellig praksis og ikke alle lærere legger ut leksene til riktig tid.

Sånn trenger det ikke å være! Dette er et tungrodd system. For elevene fører det kun til liten oversikt og mye forvirring.

Les også: Lærer man noe av lekser? 

Resultatet er at enkelte elever ikke får gjort leksene, som igjen fører til unødvendige anmerkninger.

Skolens argumenter er at elevene må bli flinkere til å bruke læringsplattformen, men det er ingen god grunn til å velge en dårlig digital løsning.

Jeg vil ha en elektronisk leksekalender der alle lekser samles på et sted, gjerne på It’s learning. Poenget er at det skal være oversiktlig og gjøre det enkelt for elevene å finne riktige lekser til riktig dag. Kanskje vi også kan innføre at lærerne får anmerkning hvis de legger ut leksene for sent.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke