17. sep
 
Leser med undring

Publisert: 30.jun.2015 04:00
Oppdatert: 30.jun.2015 08:24

Med undring leser jeg lederen i Ringsaker SP, Odd-Amund Lundbergs leserinnlegg i Ringsaker Blad 23. juni og artikkelen i Hamar Arbeiderblad 27. juni. Der påpeker Odd-Amund Lundberg at Ap-flertallet i Ringsaker kommune er et problem for kommunestyret i Ringsaker.

Jeg må da spørre: Mener lederen i Sp at om de får flertall i Ringsaker kommunestyret at det vil være uheldig og noe han da ikke vil være med på? Hvordan kan en leder i et parti si noe sånt? Ett hvert parti vil vel bli størst mulig for å få gjennomført sin egen politikk? Mener lederen i Sp at velgerne i Ringsaker har tatt feil i over 85 år, for det er så mange år det har vært en realitet.

Det er vel ikke lederen i Sp som skal bestemme sammensettingen i kommunestyret fremover, det er det innbyggerne i Ringsaker som skal gjøre hvert 4. år. Og se deg rundt i Ringsaker og gjerne sammenlign deg med kommunene rundt oss, jeg spør igjen: har innbyggerne i Ringsaker tatt feil i så mange år? Jeg synes det grenser til hån mot sine velgere når Sp mener de ikke får gjennomslag for sin politikk i samarbeid med Ap, men mener de skal få gjennomslag med samarbeid med andre partier, deriblant Frp.

En av årsakene til at Ringsaker er styrt så godt i så mange år er på grunn av det gode klimaet som finnes mellom de politiske partiene i Ringsaker og jeg vil påstå at mellom 85-90 prosent av alle sakene i kommunestyret er enstemmig vedtatt. Det er gjort etter mange gode debatter internt og mellom partiene. Det klimaet håper jeg Sp også vil bidra til i neste fire-års periode, samme hvilket utfall valget får.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke