16. sep
 
Leserinnlegg basert på feil sitat

Publisert: 20.des.2017 15:51
Oppdatert: 20.des.2017 15:55

Erik Kristiansen har i HA 20. desember et leserinnlegg hvor han siterer fra Alf Prøysens «Du ska få en dag i mårå». Hensikten synes å være at Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar med undertegnede i spissen må kunne legge ting bak seg og se fremover, i stedet for å «grave frem» hva som har skjedd tidligere, bl.a. ved Jernbaneverkets fremlegg om InterCity gjennom Hamar 1. juni 2016. Det må han gjerne mene.

Problemet med hans innlegg kommer når han skriver:

«Dette rant meg i hu da jeg her forleden leste hva Geir Bjørnar Smebye mente «VI» nå skulle mene om den nullstilte jernbanedebatten og Bane Nors erklæring ….».

Dette har jeg nemlig ikke skrevet. Jeg skrev: «Vi er svært mange som har sett dette for lenge siden. Hovedutfordringen, slik vi ser det ….». Jeg skrev altså ikke hva folk skulle mene, men bare hva svært mange mente. Det er noe helt annet. Skal man henge ut noen, så må man i det minste forvente at det siteres rett.

For øvrig er det interessant at Erik Kristiansen skriver: «Vi må legge ting bak oss, ikke grave oss ned …..». Dette er nemlig den samme Kristiansen som i flere innlegg de siste årene om jernbanesaken har trukket frem hva jeg mente om en helt annen sak, glassbygget på domkirkeodden, for over 20 år siden, som om det skulle ha noe med denne saken å gjøre.

Vi, som her oppfordres til å legge ting bak oss, må da tydeligvis også inkludere ham selv.

Leder Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke