hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Lettere å love
Svar til Borgny I. Nygaard.

Publisert: 11.sep.2015 04:00
Oppdatert: 11.sep.2015 13:13

Ikke noe annet enn at han lurte på hvor det har blitt av sykehjemmet med 50 sykehjemsplasser som ble lovet bygget ferdig i 2014. Og hvor det har blitt av eldregarantien om sykehjemsplass som også ble lovet. Og hvorfor omsorgsboliger som ble vedtatt før valget i 2011 nå skal telles som noe man har fått til i inneværende periode. Jeg skulle tippe også PPs velgere lurer på dette

Faktum er at det ikke er tatt i bruk en eneste ny sykehjemsplass siden 2011. Det er ikke innført noen eldregaranti. Det er 12 sykehjemsplasser under bygging, og dette innebærer en drastisk reduksjon av utbyggingstakten som har vært i perioden 1992-2011. Det bygges også 30 omsorgsboliger med heldøgns pleie. Men som sagt, disse ble vedtatt før valget sist.

Jeg kan skjønne at Borgny Nygaard synes det er problematisk for et Pensjonistparti å være delaktig i en flertallkonstellasjon som lovde så mye, og som har levert så lite. Men som Borgny Nygaard sikkert har fått erfare, det er lettere å love enn å gjennomføre. Og det er lettere å snakke om andre ting enn å kommentere ubehagelige fakta. Det har også Borgny Nygaard skjønt. Men det er ikke helsvart Borgny, stupetårnet ble da i det minste ferdig.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke