15. sep
 
Leve frivilligheten!

Publisert: 25.aug.2015 04:00
Oppdatert: 25.aug.2015 10:41

Politikere får en egen glød i stemmen når de uttaler ordet «frivillighet». Og det er ikke så veldig rart. Frivillig innsats gjennom lag, foreninger og organisasjoner er en av vårt samfunns viktigste pilarer – både nasjonalt og lokalt. Gjennom engasjement fra mennesker i et lokalsamfunn blir hverdagen og nærmiljøet litt bedre, viktige oppgaver blir løst, deltakelse og demokrati blir ivaretatt.

Dette gjelder også Hamar-samfunnet der tusenvis av våre innbyggere bidrar med frivillig og ulønnet innsats og slik er med på å gjøre Hamar til et litt bedre sted å bo. For oss alle.Men frivillighet kan ikke bli bare vakre og rosende ord fra politikere. Frivillighet dreier seg også om handling – i samspill med andre.

Ser du på BBLs valgliste til årets kommunevalg vil du oppdage at vi – både hver enkelt kandidat og lista samlet – har bred erfaring nettopp fra frivillig engasjement ved siden av det politiske arbeidet. Du finner BBL-ere overalt der frivilligheten blomstrer: i kulturorganisasjoner, idretten, innenfor viktig sosialt arbeid, som billettselger på festivaler, i luka på kiosken under fotballturneringer («Med eller uten sennep?»), i velforeningen eller FAU-et på en skole i din nærhet.

Disse viktige erfaringene fra frivillig arbeid i Hamar-samfunnet tar vi med oss over til politikken.

BBL er frivillighet. BBL er en garantist for frivillighetens plass i Hamar-samfunnet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke