buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Leve frivilligheten!
På tvers av partitilhørighet.

Publisert: 31.aug.2015 04:00
Oppdatert: 31.aug.2015 10:05

Man skal høre mye før ørene detter av, sies det. Men jammen kan man lese mye merkelig i en valgkamp også. I HA 25. august går et politisk parti ut og stiller seg som «garantist» for frivillighetens plass i Hamar-samfunnet!

Det finnes ikke noe politisk parti som er «garantist» for frivillig arbeid. Frivillighet er ikke noe bare personer i et parti driver med. Frivillighet tenker jeg ikke som et politisk parti – det er et fellesskap uten politiske rammer.

Hva hadde frivilligheten i Hamar vært uten for eksempel pensjonistene? Først har vi deltatt i alt det som forfatteren ramser opp mens barna våre vokste opp, og senere barnebarna. Og så fortsetter vi sannelig med frivillig arbeid resten av livet også! Hvorfor? Fordi frivillighet gir glede som lønn.

Hvem gjør den største innsatsen ved Frivilligsentralen? I venneforeningene ved sykehjemmene våre? I frivillige organisasjoner? Og alt annet flott frivillighetsarbeid som utføres for å glede medmennesker. Det er mange pensjonister som daglig gjør et stort arbeid i frivillighetens tjeneste. Fram for frivillighetsglede! Den får vi på tvers av partitilhørighet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat