hacklink
18. sep
 
Likestilling

Publisert: 13.mar.2018 14:09
Oppdatert: 13.mar.2018 14:50

I HA 8. mars framsetter Maria Hollen, leder for Europabevegelsen i Hedmark, en påstand om at EU og EØS er et viktig verktøy for å fremme likestilling og likeverd på Hedmarken. Og hva ligger i dette? Jo at om hedmarkingene ikke klarer å ordne opp i dette selv, da skal EU, som det norske folk har sagt nei til to ganger, og som det påståes at vi ikke er medlemmer av, påvirke hedmarkingene til å følge deres lovverk.

Da er det grunn til å spørre, hvor mange av EU-landene har full likestilling blant kvinner og menn? Og jeg vil spørre Maria Hollen: Er EU for likestilling av alle land tilknyttet EU/EØS? Jeg er for likestilling når det gjelder menneskeverd, noe som er en selvfølge, like muligheter ved lik utdannelse, lik lønn for likt arbeid, men vet at det fortsatt er en viss forskjell på kvinner og menn, noe det alltid vil være, selv om noen prøver å viske ut forskjellen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke