hacklink
18. sep
 
Lille Norge skal redde verden

Publisert: 30.jul.2018 14:05
Oppdatert: 30.jul.2018 14:24

Vi leser om mange rare innspill fra skrivekyndige om dagen. Det gledelige er at objektive, slike som Eiliv Sandberg raskt får bena ned på jorden igjen. Hans gjennomgang av temperatursvingninger i den senere tid fra 1904 og fremover, viser at det til alle tider har vært topper både i tørrperioder og nedbør.

Bernhard Høiberget viser til pollenanalyser, åringsanalyser fra objekter 7500 til 500 år f.k. Varmeperiodene over år klimaet ble vekselvis fuktigere og kaldere. Nå hujes det opp for hver gang det blir variasjoner.

Vi ser at folk med høyskoletitler tar bena fatt til Oslo for å demonstrere (markere) at nå må lille Norge ta seg sammen for å redde verden. (regndans) Men denne gangen tror jeg personen nærmest regnet bort etter E6-en. Skiutstyr ble kastet i konteineren på Hamar leste vi om, for nå ble det aldri snø i lille Norge mer.

Ja, ja, det er artig at vi har avtagere etter Adolfsen på Finnskogen. Men det er ikke bra at det blir markedsført slike ting i media. Våre folkevalgte har en lei tendens til å legge seg på, og nikke anerkjennende til, byråkratenes frie spill.

Kjøp av klimakvoter, miljøavgifter (avlat) i alle retninger som belastes oss. Joda, dette skal redde verdens undergang. Og så skal vi bruke strøm bare om natta til husholdningen, for våre fremkomstmidler skal jo bruke nettet på dagtid.

Og sove? Jo, da det kan vi gjøre når vi venter på tur ved ladestasjonene. Overføringsledninger ut fra lille Norge må vi raskt få flere av, slik at vi får solgt mer strøm. Utgiftene her går jo bare over nettleia. Det merker vi jo ikke.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke