Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Listhaug og svinekjøtt

Publisert: 24.okt.2016 20:39
Oppdatert: 24.okt.2016 23:31

På vei inn til sunn trening i Akern forleden tok jeg en titt på overskriftene i VG og Dagbladet. Med store bokstaver på første side i Dagbladet sto det noe slikt som:

«I Norge bruker vi ikke nikab, vi spiser svinekjøtt og drikker alkohol og vi viser ansiktet vårt». Egentlig tror jeg det sto viser åpenhet på Dagbladets førsteside, men det var korrigert på nettsiden til mindre voldsomt.

Ja, ja tenkte jeg. Hun har jo også vært landbruksminister i Norge også. Men hun er langt unna å ha fått med seg adventistenes åtte helsenøkler. I en av nøklene faller svin og en del andre dyr utenfor det som defineres som mat.

Det er kun et av mange helseblader i Norge som anbefaler alle 8 nøklene og det er Sunnhetsbladet. Det er gjort mengder av vitenskapelige undersøkelser, som viser at mennesker som følger disse på snittet lever 10 år lengre og bedre enn de som ikke følger dem.

Professor dr. med. Hans Th. Waaler og professor dr. med Peter F. Hjort utalte for lang tid siden i Tidsskriftet for den norske legeforening nr. 11 1981:

«Det kan ikke unnlate å gjøre inntrykk at adventistene på religiøst(Bibelsk) grunnlag har funnet frem til hele knippet av risikofaktorer som mange års forskning møysommelig har avdekket». Det var jo fine ord fra toppfolk innen medisin som ikke selv var adventister.

Så jeg syntes Listhaug tok en Trump nå. Mange mener hun har gjort det hele tiden, men mitt bilde av henne er mer nyansert. Vi lever jo nå i en vanvittig verden med krig og elendighet mange steder.

Det er fint at muslimer følge opp to av Bibelens mange helsterråd som idelle; unngå svinekjøtt og alkohol!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke