16. sep
 
Litt voksenopplæring, Lillehovde
Om Frp og fedme-utspill.

Publisert: 12.feb.2016 04:00
Oppdatert: 12.feb.2016 09:28

Kjære Thor Lillehovde, Ringsaker Ap. Jeg kjenner deg ikke, men ettersom du er folkevalgt, går jeg ut fra at du er en respektert og oppegående mann. Derfor blir jeg overrasket overleserinnlegget i HA onsdag 10. februar 2016. Det er tydelig at det trengs litt voksenopplæring.

Det er stor forskjell på Frp og FpU. Ungdomsorganisasjonen er frittstående og de skal, og har rett til å fremme sine ungdommelige forslag til fylkesårsmøtet i moderpartiet.

Les også: Eget ansvar eller statens?

Hedmark Frp støttet absolutt ikke nevnte resolusjon og det var kun tre av 44 stemmeberettigede som støttet resolusjonsforslaget fra FpU.

Det å antyde at Frp peker ut målgrupper som skal hetses, er mildt sagt en grov uttalelse. Det er et gammelt ordtak som sier: På seg selv kjenner man andre.

Hedmark Frp arbeider for å fremme vår gode politikk, og vil ikke være med på å spre løgn til leserne. Dersom Thor Lillehovde er usikker og trenger hjelp til å forstå hvordan vår organisasjon fungerer, er det bare å kontakte undertegnede.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke