Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Livsfarlig uvitenhet

0
Publisert: 15.jun.2015 04:00
Oppdatert: 15.jun.2015 06:58

Det er normen som gjør oss syke. Allikevel insisterer Ola Nordmann på å innta kjøtt, brød og melk som om livet var avhengig av det. Når skal vi ta hintet?

Fra alminnelige helseplager som uskyldige forkjølelser til kroniske sykdommer som ADHD, demens, depresjon, kreft, leddgikt og allergier; kroppen protesterer, og vi doper den ned med smertestillende midler og kjemiske medisiner og fortsetter våre liv. Ikke ser vi på kroppen som et mesterverk som kunne helbredet seg selv, og vært sterk, om vi bare hadde gitt den det den trengte. Setter vi ikke spørsmålstegn ved å pumpe inn diesel i en bensintank som var skapt for 95 blyfri? Hvorfor trekker vi ikke samme konklusjon når det kommer til kroppen vår, når vi opplever at den ikke fungerer som den skulle?

Det er på høy tid at vi begynner å ta ansvar for helsen vår, og slutter å stole blindt på den profittstyrte farmasøytindustrien, det politisk styrte mattilsynet og leger med en utdanning som har røvet dem fra å se alvoret og konsekvensen av offentlige ernæringsanbefalinger som til syvende og sist gjør oss syke.

Det kommer ned til det faktum at vi ikke har utdannet oss selv utenfor hovedstrømmens råd og levemåte, og ikke har oppdaget at myter må testes i hver generasjon. Sannheten er at det de fleste vil kalle ufarlig, truer din livskvalitet daglig. Mat fra mikrobølgeovn, hermetisert mat, sukker, bordsalt, hvitt mel, kjøtt, meieriprodukter, alkohol, kaffe; du kan ikke innta dette uten å oppleve negative konsekvenser. Hvorfor ser vi da mesteparten ukritisk konsumere nettopp disse tingene? Kan det være vi har blitt feilinformert?

Det finnes utallige mennesker over hele verden som har blitt syke og funnet ut at de var selv i stand til å gjøre noe med det. Jeg er en av dem. Ved å gi kroppen solide byggesteiner- rå, moden, fersk, økologisk frukt og grønnsaker i overflod, samt små mengder frø og nøtter- vil kroppen kunne reparere seg selv. T Colin Campbell og Kristina Carrillo-Bucaram er eksempler på mennesker som har sett utrolige forandringer ved å forandre livsstil. Å gå imot samfunnets normer krever enormt mye i begynnelsen, men hvis du får livet tilbake, er det da ikke verdt det?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke