Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Livsglede - for alle

Publisert: 19.jun.2018 15:08
Oppdatert: 19.jun.2018 15:21

«Livsglede for eldre» ble startet ved at sykepleiestudenter ute i praksis observerte den dårlige livskvaliten med stor inaktivitet og mistrivsel blant pasienter. Nå har et enstemmig kommunestyre i Ringsaker gått inn for å innføre dette livsgledeprosjektet, etter forslag fra Ringsaker Pensjonistparti. Det gir håp.

Hvor raskt prosjektet kan settes ut i praktisk handling, gjenstår ennå å se. Det blir en utfordring i systemet, men Ringsakers folkevalgte har nå gitt klare signaler og vist mot og handling i sin eldrepolitikk.

Å vedta dette prosjektet, betyr konkrete handlinger som ender i en sertifisering. Hverdagen skal bli bedre for mange som ufrivillig har fått sykdom og ensomhet som sin skjebne. Dette vil også vise at Ringsaker ikke bare tenker vekst og utvikling, men også har varme og omsorg for de av kommunens innbyggere som har fått sin del av livets utfordrende side.

Så får vi håpe at regjeringens ambisiøse mantra slår til med slagordet «Leve hele livet». Det kan bli et oppløft som viser respekt for våre svakeste grupper.

Ringsaker Pensjonistparti lover å ha et våkent øye på denne saken som Ringsaker kommune nå har forpliktet seg å gå inn i.

leder Ringsaker Pensjonistparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke