hacklink
18. sep
 
LO i Hedmark fikk gehør

Publisert: 18.mai.2017 23:33
Oppdatert: 18.mai.2017 23:51

LO- kongressen har gjort sine vedtak, og LO i Hedmark jobbet for næringsutvikling i Innlandet. Vi fikk gehør for viktigheten av landbruksrelaterte næringer, landbruket selv og bedre vilkår for miljøvennlig næringsutvikling. Vi hadde fokus på våre tillitsvalgtes rolle i steds- og samfunnsutvikling, og fikk gjennomslag. LO i Hedmark jobbet for uttalelser om viktige velferdsordninger, som et tilstedeværende politi, skole- og helsetjenester der målet er gode tjenester- ikke profitt til eierne.

LO- kongressen gjorde vedtak for å styrke arbeidsmiljøloven. Vi skal ta et oppgjør med løsarbeiderordninger der folk i arbeid mister sikkerhet for faste ansettelser og lønn. Muligheten for uholdbare arbeidstidsordninger skal lukes ut, og vi er fremdeles motstandere av søndagsåpne butikker.

Nå som LO- kongressen er ferdig med sine vedtak, starter jobben for fullt for tillitsvalgte i forbundene og i våre organisasjonsledd. Men vi venter på ny regjering. Det er den regjeringen vi sitter med nå, som har bidratt til at disse sakene i det hele tatt står på dagsorden.

Bli med oss i kampen for en ny regjering! Arbeidsfolk trenger noen å jobbe sammen med. Vi trenger nye, gode løsninger med aktiv næringspolitikk, fellesskapsløsninger på velferdsordningene og sikkerhet i arbeidslivet.

leder for styret for LO i Hedmark

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke