hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Løft sykepleieryrket

Publisert: 19.mar.2019 15:10
Oppdatert: 19.mar.2019 15:32

Innlandet Fremskrittspartiets ungdom mener at fremtidens sykepleiermangel ikke blir tatt på alvor. Det må være mer fokus på kompetansen vi må ha inn i det nye mjøssykehuset, fremfor hvor det skal stå. Sykepleiernes innsats må settes pris på.

Sykehusdebatten er opphetet, hvor det nye mjøssykehuset skal stå er viktig for folk. Hvis folk skal få god helsehjelp, når de kommer på det nye sykehuset, uansett hvilken side det ender opp på, må vi ha sykepleiere. Sykepleiere står for den praktiske helseutøvelsen i sykehusene. Samtidig øker stadig sykepleiermangelen, noe som setter folks liv vil i fare.

Sykepleiernes lønninger må økes for å få bukt med den økende sykepleiermangelen. Vi vil gjøre sykepleieryrket mer attraktivt slik at flere søker seg inn i sykepleieryrket og flere forblir i yrket etter endt utdanning. Velutdannede sykepleiere søker seg blant annet jobber som tog-konduktører fordi lønnen der er bedre.

Sykepleierne er nødt til å få høyere lønn for at flere skal holde seg innen sykepleie, og for at befolkningen skal få best mulig helsehjelp. Vi får lite igjen av et stort nytt sykehusbygg dersom vi ikke har sykepleiere til å praktisere god sykepleie innenfor de nye veggene.

Uten sykepleiernes kompetanse går ikke det nye mjøssykehuset, eller helse Norge rundt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke